Ремонт Строй Консулт ЕООД

Строително монтажните работи започват с разбиване на старите плочки и санитария и изхвърлянето на строителните отпадъци.

Цените варират от 350 до 500 лв. в зависимост от етажа, на който се намирате.

РЕМОНТ БАНЯ И ТОАЛЕТНА

  Ремонтът на банята  започва от начина по който искаме да изглежда банята – проект и колко ще Ви струва.

 

Банята в панелен апартамент е със стандартни размери – 1,5 м на 2,5 м. Височината е 2,6 см.

Изготвяне на индивидуална

На втори етап се изграждат нови Ел. и ВиК инсталации, прави се замазка за наклона на пода и изравнителна мазилка по стените. Цената за стандартна инсталация – две точки за осветление и два контакта е около 120 лв. Отделно предвидете средства за самите ключове, контакти, вентилатор и осветителни тела. Подмяна на хоризонтален щранг можете да направите за 350 лв..

 

 

Трети етап е полагане на хидроизолацията, лепенето на плочките и фугирането. Монтажите на фризове, ъглови лайсни и прагове и окачения таван се заплащат оделно.  Ако изберете плочки с размер 30*40 см., с един ред фриз и четири ъглови лайсни, цената за стени и под ще бъде 740 лв. Самите плочки варират изключително много по отношение на цена и качество.

 

Последната част е монтаж на санитария и почистване. На този етап разходите са около 250-300 лв.

 

Така цената за основен ремонт на баня с квадратура 4 м2 е между 1 800 и 2 500 лв. а времето за извършване на ремонта – до 12 дни.

 

Това са цени за труд !

 

За да разберете колко ще струва ремонта на вашата баня моля свържете се с нас, за да ви изготвим индивидуално предложение.